Return to site

Tijd voor een transformerende Vonk!

De Vonk naar fundamentele transformatie

Nu ik zelf een businesscoachings opleiding volg, ben ik me wat bewuster gaan richten op mijn persoonlijke missie en visie.

Missie

“Ik wil dat mensen met een vervuld hart op hun (werkende) leven terugblikken als ze in het bejaardenhuis zitten.”

Visie

Ik geloof dat diploma’s aan inflatie onderhevig zijn. Dat het niet meer gaat om de juiste papiertjes, dat die geen garantie (meer) zijn op een vervulde carrière.

Als je al je talenten wilt ontplooien, als je je geld wil verdienen op een manier die recht doet aan kwaliteit van leven, dan geloof ik dat het belangrijk is om je masker af te zetten. Om oprecht te kijken naar wie jij helemaal bent. Jij, met je hele IQ, EQ, FQ en SQ.

En dat je het lef hebt om daar volledig voor te gaan. Ook al betekent dat in de praktijk dat je soms een paar jaartjes ergens een stapje terug moet doen.

Ik geloof dat dat het helemaal waard gaat zijn. Ik geloof dat je uiteindelijk veel meer zult verdienen, wanneer je al jouw talenten tot bloei weet te brengen. En ook dat je bijdrage aan de wereld vele malen groter gaat zijn. Dat je meer in balans zult leven, dat je je gezonder en energieker voelt, omdat je werkt vanuit je natuurlijke kracht. En daardoor als vanzelf meer impact hebt.

Methode

We vertrekken vanuit jouw pure ingrediëntenlijst en kijken wat je daar allemaal van kunt bakken. Jouw vurige verlangen brengen we aan de oppervlakte. Die fluisteringen vertalen we naar aardse opties.

Stap 1: Welke ingrediënten zitten er in jouw pannetje?

Stap 2: Jouw vurig verlangen

Stap 3: Het veenbrandje wat smeult… Bewust van je onderbewustzijn

Stap 4: Stappen naar jouw stralende omgeving

Buro Vonkeling: “Meer spirit in je carrière

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK