Return to site

Tijd voor een transformerende Vonk!

De Vonk naar fundamentele transformatie

Missie

“Ik wil dat mensen met een vervuld hart op hun werkende leven kunnen terugblikken”

Visie

Ik geloof dat diploma’s aan inflatie onderhevig zijn. Dat we langzaam aan een wereld instappen, waarin het niet meer gaat om de juiste papiertjes. Dat die diploma's geen garantie (meer) zijn op een vervulde carrière of baanzekerheid.

Als je al je talenten wilt ontplooien, als je je geld wil verdienen op een manier die recht doet aan kwaliteit van leven, dan geloof ik dat het belangrijk is om je masker af te zetten. Om oprecht te kijken naar wie jij helemaal bent. Jij, met al je intellectuele capaciteiten. Jij met al je emoties. Maar ook jij met jouw spirituele 'kennis' en jij met jouw fysieke lichaam. Kortom de IQ, EQ, SQ en FQ!

En dat je het lef hebt om daar volledig voor te gaan. Ook al betekent dat in de praktijk dat je iets los moet laten. Je mag openstellen voor nieuwe mogelijkheden, nieuwe inzichten, nieuwe werelden.

Ik geloof dat het het helemaal waard gaat zijn. Ik geloof dat je uiteindelijk veel meer zult verdienen, wanneer je al jouw talenten tot bloei weet te brengen. Meer verdienen in de zin van geld, maar vooral ook in werkplezier, zelfontplooiing en voldoening. Dat je bijdrage aan de wereld vele malen groter gaat zijn, dan wanneer je nu blijft zitten waar je zit. Dat je meer in balans zult leven, dat je je gezonder en energieker voelt, omdat je werkt vanuit je natuurlijke kracht. En daardoor als vanzelf meer impact hebt.

Mijn aanpak

Als vertrekpunt help ik mijn klanten zich bewust te worden van hun pure ingrediëntenlijst. Wat valt daar allemaal van te bakken? Vervolgens staan we stil bij het vurige verlangen. Wat fluistert het hart? Wat gebeurt er in de onderstroom van het onderbewuste?

Stap 1: Welke ingrediënten zitten er in jouw pannetje?

Stap 2: Jouw vurig verlangen

Stap 3: Het veenbrandje wat smeult… Bewust van je onderbewustzijn

Stap 4: Stappen naar jouw stralende omgeving

Buro Vonkeling: “Meer spirit in je carrière"