Return to site

Ik Verdien Meer!!

 

 

Zien ze dan niet wat ik allemaal doe? Blijkbaar ben ik nog niet goed genoeg, anders had ik allang een schaal hoger gekregen. Maar als ik het krijg, dan moeten ze het anderen ook geven. Ik ben nog niet goed genoeg. Er is vast niet genoeg budget. Laat ik maar niks vragen.

"Ik ben nog niet goed genoeg...."

Ik hoor deze overtuigingen maar al te vaak bij mijn cliënten. En, laat ik eerlijk zijn, ik heb ze zelf ook vaak gedacht. Toch helpen ze je niet. Ze houden je klein.

In mijn tijd als recruiter besprak ik maar al te vaak de salariswensen. Het verbaasde me dat lang niet altijd de best gekwalificeerde professional het meest verdiende. In tegendeel zou ik haast zeggen.

Goed gekwalificeerd zijn, je werk naar behoren uitvoeren, bleken slechts hygiënefactoren. Ik ontdekte dat de professionals die zelf de leiding namen, die oprecht in zichzelf geloofden, die het aandurfden om een nee te horen, diegenen waren die het meeste voor elkaar kregen.

Met lede ogen keek ik toe hoe de een zich uit de naad werkte voor een schijntje, terwijl de ander op het gemak zijn werk uitvoerde en met een dikke bankrekening huiswaarts keerde. Het gevoel van onrecht heeft bij mijzelf het vuurtje aangewakkerd voor deze unieke IkVerdienMeer challenge.

Je werk goed doen, is slechts een hygiënefactor...

Voel jij dat het tijd wordt om meer te verdienen? Wil jij je eigen verlangens nu eens echt serieus nemen? Wil jij je in 2 weken optimaal voorbereiden, zodat je met zelfvertrouwen en de juiste mindset jouw onderhandeling ingaat?

Doe dan mee met mijn unieke IkVerdienMeer Challenge!